logoDeWaalBeheer

Onroerend Goed Projecten

De Molen Offices

De Molen Offices is ontstaan doordat het aantal zzp’ers in Nederland de afgelopen jaren flink is toegenomen. Hoewel er volop leegstaande kantoren beschikbaar zijn, vinden zij maar moeizaam een passende werkplek.

Veel van het huidige aanbod is niet geschikt voor zzp’ers, omdat zij specifieke behoeften hebben.

Zij zoeken vooral een betaalbare werkruimte in het stadscentrum met een flexibel huurcontract.

Om in de behoefte aan externe werklocaties voor zzp’ers te kunnen voorzien, richt De Waal Beheer  zich met De Molen Offices op ondernemers die kosten-efficiënt willen ondernemen in een up-to-date kantoor. Een no-nonsense concept waarbij er een gezamenlijke inspanning is om de kosten laag te houden. Geen balie- of kantinemedewerker, maar praktische en slimme oplossingen zonder dat dit ten koste gaat van de professionaliteit of de uitstraling van het kantoor. Geen ingewikkelde vergadertarieven of jaarlijkse verrekeningen van servicekosten. De Molen Offices mikt op een inspirerende, informele kantoorcultuur waarbij ondernemers elkaar kennen en samenwerken.

De Molen Offices bevindt zich in het kantoorgebouw aan de Papiermolen 26-40 in het kantorengebied “De Molenzoom” te Houten.

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie over De Molen Offices, bezoek dan onze website www.demolenoffices.nl

logonieuw