Offices
Aanbod Projecten Over ons +31 (0)30 2661424
Renovatie KPN

Dit renovatieproject is gerealiseerd door De Waal beheer in opdracht van Vinetix.
////
Uitbreiding formule Offices
Offices Formule
Modem Offices
Almere
vanaf 300m²

Na het succes van het project 'De Molen Offices' heeft De Waal Beheer twee andere locaties voorzien van deze formule.

Na het succes van de 'De Molen Offices' zijn er in twee andere steden kantoorpanden ingericht voor zzp-ers. 

In Almere zit aan de Transistorstraat 31-37 'Almere Offices'. Dit representatieve gebouw heeft kamers vanaf 16 m² tot 58 m² met gemeenschappelijke voorzieningen zoals internet en horeca. Zie voor meer informatie over onze Offices: www.dewaalbeheer.nl/offices

Vervolgens is deze formule ook gestart in Amersfoort aan de Modemweg 37 onder de naam 'Modem Offices'. Hier worden vloeren vanaf 300 m² aangeboden.
https://www.dewaalbeheer.nl/images/AR9A9421.JPG////
Transformatie Citadel
124 appartementen
Citadel

In opdracht van De Waal Beheer is het kantoorgebouw Citadel in Houten getransformeerd tot 124 appartementen. De Waal Beheer heeft de verhuur uitbesteed aan Woontank. Inmiddels zijn alle 124 appartementen verhuurd.

In het kantoorgebouw "Citadel" waren voorheen Wolter Kluwer en Springer gehuisvest. Na verhuizing van deze huurders is in samenwerking met de gemeente Houten besloten het gebouw te transformeren in appartementen.  De woningen zijn geheel gasloos gebouwd en worden gefaseerd opgeleverd vanaf eind 2019.

De verhuur is geheel uitbesteed aan woontank.nl
https://www.dewaalbeheer.nl/images/2.JPG////
Transformatie Meander
250 sociale huurwoningen

Onder begeleiding van De Waal Beheer is het voormalig kantoorgebouw "Meander" in  Nieuwegein verkocht aan woningcoöperatie Portaal. De gemeente Nieuwegein heeft positief besloten om het gebouw te mogen transformeren naar 250 sociale huurwoningen.

In het kantoorgebouw "Meander" waren voorheen de gemeente Nieuwegein, ROC Midden Nederland en Ingram Micro gehuisvest. Na verhuizing van deze huurders is in samenwerking met de gemeente Nieuwegein en woningcoöperatie Portaal besloten het gebouw te transformeren in sociale huurwoningen.  De woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf de Waal Utrecht BV en gefaseerd opgeleverd vanaf midden 2020. 

Voor meer informatie: Meanderpark Nieuwegein
https://www.dewaalbeheer.nl/images/WS_20190913_001_1.jpg////
Renovatie Kromme Nieuwegracht
3.000m²
monumentaal pand

Channable is een jonge organisatie met een team van meer dan 100 werknemers. Zij hebben een online tool ontwikkeld die webshopeigenaren en marketeers helpt bij hun online marketing activiteiten. Ze zijn marktleider in Nederland.

Channable huurt van De Waal Beheer het rijksmonument aan de Kromme Nieuwegracht 664-70 te Utrecht met een grootte van ruim 3.000 m². Voordat Channable het pand gaat betrekken wordt het duurzaam gerenoveerd. Het gehele interieur zal worden gestript en het casco wordt geïsoleerd naar de eisen van deze tijd. Vervolgens zal er een hoogwaardige afwerking worden aangebracht met respect voor het monumentale karakter van het pand.
https://www.dewaalbeheer.nl/images/renovatie-kromme-nieuwegracht-channable-de-waal-beheer.jpeg////
dewaalbeheer.nl maakt gebruik van cookies
meer informatie accepteren